POLETJE JE ČAS, DA SE POSVETIMO ZDRAVEMU UVAJANJU PO SMERNICAH! KODA: POLETJE70
SPLETNI TEČAJ

Uvajanje dojenčka v zdravo družinsko prehrano.  

ABC uvajanja in najnovejše strokovne smernice.
Predlogi jedilnikov po mesecih,
priporočena živil glede na mesec uvajanja, nasveti za pripravo in kuhanje, BLW, vzgojni vidik uvajanja, handling za mizo in še mnogo več ...
 
NAROČI TEČAJ

Cena programa 97,00

- 70% s kodo POLETJE70

samo 29,10 € 

Tečaj Gremo za mizo je namenjen vsem staršem, ki bi radi svojega otroka uvedli v zdravo družinsko prehrano. Predstavlja bogato zbirko strokovnih smernic, idej in izkušenj, ki jih je biologinja in mamica Petra Počkaj Rosa pridobila v letih preučevanja prehrane dojenčkov ter med uvajanjem svojega Dana in Ane Eme. Tečaj vsebuje 8 modulov, več kot 45 video posnetkov ter številne dodatne BONUS vsebine. Gostili smo tudi strokovnjakinjo s področja vzgoje in psihologije prehrane od malih nog ter razvojno terapevtko, ki je predstavila vidik handlinga dojenčka in posedanja dojenčka, ki še ne sedi samostojno za mizo.

Tečaj prejmete v video obliki in vam ostane zavedno dostopen, tako da se lahko kadarkoli vrnete in nadaljuje ali znanje obnovite. Ob koncu vsakega modula vas čakajo tudi kvizi za utrjevanje znanja, prejeli pa boste tudi številne bonuse (več o njih spodaj).

PROGRAM TEČAJA 

V tečaju boste prejeli 8 modulov in dodatne BONUS vsebine. Podrobnejši opis vsebine tečaja odkrijete tukaj (kliknite na puščico).

O avtorici tečaja

Sem Petra Počkaj Rosa, sem diplomirana biologinja, svojo pot sem začela v farmaciji, vendar sem se po rojstvu sina ponovno obrnila k naravnemu, k biologiji. 

Od nekdaj rada kuham, pečem in ustvarjam, nisem pa vedno rada jedla - le vprašajte mojo mamo. Nočna mora vsakega starša je neješč otrok. Sedaj obožujem okuse, teksture, dobro lokalno hrano, hrano na žlico, hrano, ki me spominja na dom. 

Sem mamica sinu Danu in hčerki Ani Emi. Pri uvajanju obeh otrok sem šla, kljub temu, da sem tudi poklicno poznala vse uradne smernice in napotke stroke, skozi starševske dvome, prepreke, napake, ki sem jih naredila in se iz njih veliko naučila.

Vse svoje znanje in izkušnje sem nato spravila na papir in nastal je program GREMO ZA MIZO, ki je namenjen vsem mamicam, ki šele iščejo svojo pot v uvajanje. Mamicam, kot sem bila nekoč sama, ko sem uvajala moja otroka po različnih metodah.

 

Cena programa 97,00 

- 70% s kodo POLETJE70

samo 29,10 € 

NAROČI TEČAJ

»Kvalitetna prehrana v času nosečnosti in dojenja ter prehrana dojenčka v prvem letu njegovega življenja, je dolgoročna naložba v otrokovo zdravje, njegove zdrave prehranske navade in zdrav odnos do hrane.«

GOSTUJOČI STROKOVNJAKINJI

Dva zelo pomembna, a pogosto prezrta vidika uvajanje hrane dojenčkom v tečaju predstavljata gostujoči strokovnjakinji - Petra Šmid Seljak in Sabina Adanič.

Petra Šmid Seljak

Strokovnjakinja na področju gibalnega razvoja ter gibalne terapije dojenčkov - dipl. delovna terapevtka, terapevtka razvojno nevrološke obravnave, Bownova terapevtka, Emmett terapevtka in AEQ učiteljica cetrte stopnje.

Več o Petri.

Sabina Adanič

Vodja programov za starše pri Familiylab Slovenija, ki  družinam ponuja podporo, svetovanje in pomoč pri razvoju starševske kompetentnost.

Več o Familylab Slovenija.

»Uvajanje hrane dojenčkom naj bo od prvega grižljaja dalje ustvarjanje zdravih navad.«

NAROČI TEČAJ

Z nakupom e-tečaja Gremo za Mizo! boste dobili:

  • Dostop do e-tečaja GREMO ZA MIZO, ki predstavlja neprimerljivo kombinacijo znanja naših vodilnih strokovnjakov ter veljavnih splošnih strokovnih smernic s področja prehrane, psihologije in gibalnega razvoja otrok v obdobju uvajanja dojenčka v zdrav način družinske prehrane.

  • Več kot 45 skrbno izbranih lekcij z BONUS vsebinami – vsak modul sestavlja več video posnetkov in kviz za utrjevanje znanja, ki odklepa naslednjo lekcijo v vrsti.

  • Praktične prikaze pravilnega posedanja in hranjenja -  z demonstracijo na dojenčku v realnem času, da vidite kaj vse vas čaka.

  • Možnost, da tečaj opravite v lastnem tempu, ko vam družinske in službene obveznosti to dopuščajo – brez nevšečnosti, ki jih za seboj potegnejo tečaji v živo in bolj enostavno, kot je branje knjig in priročnikov.

  • Neomejen, doživljenjski dostop do videoposnetkov, ki jih boste lahko gledali kjerkoli in kadarkoli – na tablici, pametnem telefonu ali računalniku – na zahtevo - sami, v miru, ali ko jih boste najbolj potrebovali. 

  • E-tečaj lahko opravite preko računalnika ali preko mobilnega telefona, preko pregledne (brezplačne) aplikacije Kajabi - sledite mu lahko na primer med vozičkanjem ali ga poslušate med zlaganjem perila.

+ BONUS VSEBINE

 

SEZNAM ŽIVIL: Seznam primernih živil po mesecih oz. od katere starosti naprej so primerna in zakaj ne.

PREDLOGI JEDILNIKOV:  Jedilniki Gremo za mizo! - 6.-7. mesecev, 7.-8. mesecev, 8.-9. mesecev, 9.-10. mesecev, 10.-11. mesecev

SEZNAM ZAČIMB: Seznam primernih začimb od 6. meseca

ALERGENA ŽIVILA

NAROČI TEČAJ

Cena programa 97,00 

- 70% s kodo POLETJE70

samo 29,10 €