€49,90 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

NAJSRČEKBIJE: spletni tečaj prve pomoč in temeljnih postopkov oživljanja dojenčkov in otrok

Za plačilo po predračunu, kliknite na spodnji gumb: 

  • Dostop do vodilnega tečaja prve pomoči in temeljnih postopkov oživljanja otrok pri nas, ki v današnji obliki predstavlja neprimerljivo kombinacijo znanja naših vodilnih strokovnjakov s področja zdravja otrok in 10-letnih izkušenj terenskega dela in interakcije z vzgojno-varstvenimi in pedagoškimi delavci. 

  • 25 skrbno izbranih lekcij,  – vsako lekcijo sestavljata videoposnetek in kviz za utrjevanje znanja, ki odklepa naslednjo lekcijo v vrsti.

  • Praktične prikaze vseh ključnih postopkov z demonstracijo na živih modelih, vadbeni lutki in s pomočjo rekvizitov (Prva pomoč, domača lekarna…), ki so na voljo tudi vsakemu med nami.

  • Možnost, da tečaj opravite v lastnem tempu, ko vam družinske in službene obveznosti to dopuščajo – brez nevšečnosti, ki jih za seboj potegnejo tečaji v živo in bolj enostavno, kot je branje knjig in priročnikov.

  • Neomejen, doživljenjski dostop do videoposnetkov, ki jih boste lahko gledali kjerkoli in kadarkoli – na tablici, pametnem telefonu ali računalniku – na zahtevo - sami, v miru, ali ko jih boste najbolj potrebovali.