Prijava na novičke

O nas

Ringaraja.net je že 20 let osrednji slovenski specializirani spletni portal za starše in nosečnice. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu, obenem pa nudi prostor za druženje ter podporo v obdobju ustvarjanja družine in pri izzivih starševstva.

Uredništvo Ringaraja.net tako pokriva predvsem štiri osnovna področja, ki so skladna s prelomnicami v življenju vsakega starša. To so področja ZANOSITEV, NOSEČNOST, DOJENČEK in OTROK, ki vključujejo širok spekter poljudnih člankov, razdeljenih v tematsko obarvane kategorije, interaktivna orodja in tematske forume, ki našim uporabnikom ponujajo koristne informacije, lepo besedo ob težkih trenutkih in seveda radost ob veselih novicah. Poleg omenjenih področij portal sestavljajo še raznovrstne rubrike in orodja, kot so prehrana in recepti, družinske finance, izleti in počitnice, lepota in moda, otroški kotiček, albumi, blogi, ankete in posebej priljubljeni forum, na katerem se prijateljstva pletejo že od nestrpnega pričakovanja pluska naprej.

S portalom Ringaraja.net upravlja podjetje Danu d.o.o. iz Ljubljane, ki stremi k vzpostavitvi mreže evropskih lokalnih staršev. Poleg portala Ringaraja.net podjetje upravlja še hčerinske portale v Italiji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Makedoniji ter na Hrvaškem.

Ringaraja.net pa že od leta 2011 v sodelovanju s svojo dobrodelno organizacijo DANU Filantropijo in skupaj z zdravniki ter drugimi izkušenimi zdravstvenimi delavci ljubljanskega UKC-ja tudi izobražuje strokovne delavce v vrtcih in osnovnih šolah ter starše po vsej Sloveniji za nudenje prve pomoči ter usposablja za temeljne postopke oživljanja dojenčkov in otrok. V času, ko predavanja in delavnice v učilnicah niso bila možna, je zaživela spletna šola SkrbenStarš.si, katere poslanstvo je omogočiti dostop do znanja in nasvetov vrhunskih strokovnjakov čim širšemu krogu staršem in vsem, ki vsakodnevno skrbijo za otroke.