€39,80 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

V objemu nosilke - Spletni tečaj

Za plačilo po predračunu, kliknite na spodnji gumb: 

Širok vpogled v svet nošenja in predstavitev različnih tipov nosilk, prednosti in slabosti le-teh. V poglavjih spletnega tečaja se dotaknemo tudi drugih relevantnih področij, ki se tesno prepletajo z nošenjem (psihološki, čustven in fizični razvoj otroka).

Poleg pomembnih teoretičnih temeljev nudimo praktični prikaz nameščanja v nosilko - z demonstracijo na dojenčku v realnem času ter podroben prikaz nastavitve nosilke korak za korakom, kateri z lahkoto slediš.

Skrbno izbrane lekcije z bogato vsebino – vsak modul sestavlja več video posnetkov in na koncu vsakega poglavja vaju pričaka kviz za utrjevanje znanja, ki odklepa naslednjo lekcijo v vrsti.

Možnost, da tečaj opravite v lastnem tempu, ko vam družinske in službene obveznosti to dopuščajo - brez nevšečnosti, ki jih za seboj potegnejo tečaji v živo in bolj enostavno, kot je branje knjig in priročnikov.

Neomejen, doživljenjski dostop do videoposnetkov, ki jih boste lahko gledali kjerkoli in kadarkoli – na tablici, pametnem telefonu ali računalniku – na zahtevo - sami, v miru, ali ko jih boste najbolj potrebovali. 

E-tečaj lahko opravite preko računalnika ali preko mobilnega telefona, preko pregledne (brezplačne) aplikacije Kajabi - sledite mu lahko na primer med vozičkanjem ali ga poslušate med zlaganjem perila in uspavanjem dojenčk

Začetek tečaja ponedeljek, 23.5.2022