€49,90 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

PODARITE spletni tečaj Najsrčekbije!

Če želite dostop do tečaja kupiti kot darilo za vašega partnerja, starše ali prijatelje, ste na pravem mestu!

Nakup opravite tako, da v prijavni obrazec vnesete kodo za  popust, če jo imate, in vnos potrdite s klikom na gumb Apply. 

Nato vnesete še ostale podatke, obkljukate, da se strinjate s Pogoji poslovanja in Politiko varstva podatkov), ter kliknete na gumb "Zaključi nakup". 

Neposredno po tem vam bomo po elektronski pošti posredovali vašo osebno darilno kodo in navodila, s katerimi bo obdarovanec aktiviral dostop do tečaja brezplačno. 

ŽELITE VEČ DARILNIH KOD?

V kolikor bi želeli podariti več dostopov, vas prosimo, da postopek enostavno ponovite tolikokrat, kolikor darilnih kod potrebujete.

PLAČILO NA TRR

Možno je tudi plačilo na TRR. V tem primeru nam na [email protected] sporočite, koliko darilnih kod bi želeli naročiti in poslali vam bomo navodila za plačilo.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in vam želimo vam vse dobro.

Ekipa Skrbenstars.si

 

Kaj pravijo tisti, ki so tečaj že opravili?

Tečaj mi je bil zelo všeč, ker vsebuje praktične prikaze in razumljive razlage. Poleg vsega ostalega mi je bil zanimiv tudi del o malih baterijah, ki jih otroci lako pogoltnejo.

Maja

Tečaj je odličen, res dobra vsebina. Sama sem vzgojiteljica v vrtcu in bi bilo dobro ta tečaj narediti kar kot obvezen predmet že tekom izobraževanja za ta poklic. Z veseljem tečaj tudi priporočim!

Dominika

Sporočam, da je tečaj super. Danes sem prišla do konca in moram iskreno priznati, da nisem imela pojma. Že pred nakupom, ko mi je znanka omenila ta tečaj, sem se stresla, da vem, da sploh ne znam oživljati osebe. Ne odrasle, ne otroka. In to je bil zame prvi alarm, da moram nekaj ukreniti. In ja, tečaj bom šla se večkrat skozi, da si lahko memoriziram vse podrobnosti, saj so zelo pomembne in koristne.

Mojca