Prijava na novičke

NOVO! E-tečaj GREMO ZA MIZO

Oct 12, 2021

JE ŽE na VOLJO na naši spletni strani! Trenutno še v PREDPRODAJI po znižani ceni, a ne bo več dolgo! Nikar ne zamudite!

Kot mamica sem se veliko ukvarjala s tem, kako, kdaj in na kakšen način svojemu dojenčku uvesti gosto hrano. Knjige, internet, strokovne informacije...ni da ni. Če bi ponovno uvajala, bi takoj imela tak tečaj in tako sem ga tudi zastavila. 

Sedaj je tu PRVI SODOBEN in najbolj CELOVIT video tečaj Gremo za mizo! 

 Se tudi ti lotevaš uvajanja goste hrane, si ravno začela ali že nekaj časa uvajaš? Potemtakem veš, da je to lahko zelo stresno.  Povsod je polno je laičnih nasvetov (rekla/kazala), različnih smernic, zamahov z roko, češ...ah sej to ni pomembno in individualno interpretiranih navodil.
Lotiš se z zanosom, sedaj pa bova...kaj pa, ko naša pričakovanja, kako bo šlo vse gladko, v praksi padejo. Otrok ne je...čez čas ne vemo več kaj bi kuhali dan za dnem (za zajtrk, malico, kosilo, popoldansko malico in večerjo). Otrok bi jedel samo eno jed...hrano zavrača in pojavijo se prvi večji izzivi. Nočna mora vsakega starša je neješč otrok. 

Tudi sama sem šla čez to in to 2x, zato sem zate v sodelovanju s spletno šolo Skrbenstars.si pripravila celovit in sodoben video tečaj Gremo za mizo! Uvajanje dojenčka v zdravo družinsko prehrano

Program Gremo za mizo! je sestavljen iz osmih modulov, ki vključujejo vse od uradnih strokovnih smernic, urbanih mitov, priporočil in predvsem prakse - jedilnikov, nakupovalnih seznamov in video receptov, nasvetov za pripravo in kuhanje, BLW, psiholoških vidikov uvajanja, razvojno-gibalnega vidika in še mnogo mnogo več ....

Gostila sem tudi strokovnjakinjo s področja vzgoje in psihologije prehrane od malih nog ter razvojno terapevtko, ki je predstavila vidik handlinga dojenčka pri uvajanju v družinsko prehrano. Kako dati v stolček dojenčka, ki še ne sedi in se v njem izgubi?
Ali sem pripravljena na postavljanje meja in sočutno komunicirati z otrokom, v dobro najinega odnosa in njegovega odnosa do hrane? Kakšna je razlika med potrebo in željo? Kakšni so moji vzorci, ki jih nosim s seboj?

Pripravila sem vam ogromno praktičnih nasvetov iz življenja, ki so zbrani v kratkih video, slikovnih in tekstovnih vsebinah. Več kot 45 videov in krasne BONUS vsebine (jedilniki, seznam primernih živil po starosti, alergeni, blw priprava hrane, seznam začimb za dojenčke...in še...)

In kar je najboljše! Spletni tečaj ostane pri vas za vedno.
Vsebine si lahko ogledate večkrat, vrtite naprej in nazaj, vedno nas lahko tudi kontaktirate z vprašanji tudi v tečaju samem. 

Kdo si ti Petra? Sem Petra Počkaj Rosa,  diplomirana biologinja, z večletno kariero v farmaciji, certificirana aromaterapevtka, mama in ljubiteljica dobre hrane. Znanje in izkušnje sem pridobila v letih preučevanja prehrane dojenčkov ter med uvajanjem svojega sina in hčerke. 

Pridružite se mi v tečaju!

Preveri vse naše spletne tečaje

Spletni tečaji SkrbenStarš >

Vsak teden novi e-nasveti strokovnjakov! 

Pridruži se skrbnim staršem, ki vsak teden brezplačno prejemajo aktualne nasvete strokovnjakov s področja zdravja, razvoja, odnosov in čustvovanja otrok in družine.