Prijava na novičke

Znani Slovenci in Slovenke nosijo

May 24, 2022

Avtorici: Tadeja Šterk in Erika Arko, certificirani svetovalki za nošenje otrok

Tudi znani Slovenci in Slovenke so samo ljudje. Po rojstvu otroka se znajdejo v isti situaciji kot večina novopečenih staršev - otrok želi biti v naročju, oni pa rabijo proste roke. Na srečo so tukaj nosilke, ki so tudi njim v veliko pomoč. Z otrokom tako lahko potujejo, se sprehajajo ali pa odkrivajo lepote narave.
Pokukali smo na družabna omrežja, kjer znani obrazi delijo tudi trenutke iz svojega družinskega življenja in našli nekaj čudovitih utrinkov nošenja otrok, ki jih delimo z vami.

 

 
(foto Instagram)
Tim Kevin Ravnjak, olimpijski deskar na snegu, rad s svojo hčerko v nosilki odkriva naravo.

(foto Instagram)
Luka Šulić, eden od slavnih glasbenih umetnikov iz dueta 2Cellos in očka trem otrokom, je še en dokaz, da tudi očki radi nosijo svoje otroke. In to tudi na trajektu! Ni kaj, nošenje je res praktična stvar.

 

(foto Instagram)

Pevka Lea Sirk, ki ima prav tako tretjega otroka, je navdušena nad nosilko Ergobaby. V nej se njen fantek hitro pomiri, ona pa ima proste roke.

 

(foto Instagram)

Voditeljica Jasmina Kandorfer se je nad nošenjem navdušila takoj po rojstvu in na Instagramu svoje navdušenje delila s svojimi sledilci.

(foto Instagram) 

Eva Ahačevič Pakiz, blogerka in manekenka, je dokaz, da so mame, ki nosijo v koraku z modo. Poglejte si to fotografijo čudovite mamice z nosilko.

 

(foto Instagram)

Pevka Tjaša Hrovat Steklasa pravi, da je nošenje fajn! S hčerko sta se odpravili na sprehod po ulici.

 

Več o nošenju in izbiri primernega pripomočka za nošenje lahko izveste v spletnem tečaju V objemu nosilke, kar v udobju svojega doma. 

Naročite ga lahko na https://www.skrbenstars.si/v-objemu-nosilke




Preveri vse naše spletne tečaje

Spletni tečaji SkrbenStarš >

Vsak teden novi e-nasveti strokovnjakov! 

Pridruži se skrbnim staršem, ki vsak teden brezplačno prejemajo aktualne nasvete strokovnjakov s področja zdravja, razvoja, odnosov in čustvovanja otrok in družine.