ZA POLETJE, POLNO DOGODIVŠČIN! KODA ZA POPUST: POLETJE50

Spletni tečaj 

Nošenje - poporodna dejavnost, ki povezuje družine

V objemu nosilke je prvi spletni tečaj o nošenju v Sloveniji! Namenjen je vsem staršem, bodočim staršem in ožjim družinskim članom, prodajalcem in vsem, ki želite spoznati svet nošenja. S posebnim poudarkom na varnosti, ergonomskem položaju in udobju boste našli primerno nosilko!

 

Cena programa 39,80

- 50% s kodo POLETJE50

samo 19,90 € 

NAKUP
NAKUP KOT DARILO

Večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju. Ali veš, da je lahko ta zelo škodljiv za otrokov razvoj?

Pravilno nošenje je ključno za otrokov razvoj, ker pa je več dejavnikov za nepravilnosti se lahko poslužiš nošenja v nosilki. Zakaj v nosilki? Ob pravilni namestitvi ima dojenček optimalen in stabilen položaj v njej, tvoja bližina ga pomirja in lažje se povežeta. Poleg tega je nošenje v nosilki udobno, praktično za oba starša in ti omogoči proste roke!

Z nakupom spletnega tečaja V objemu nosilke si odprete vrata v barvit svet nošenja, kjer vas čakajo praktični posnetki z natančnimi prikazi in napotki, kako pravilno uporabljati strukturirane nosilke, elastične trake in ostale pripomočke za nošenje. Naučite se pomembnosti ergonomskega nošenja, ki bo podprlo pravilen otrokov razvoj in praktičnih nasvetov, kako varno nositi svojega otroka. Za vsak tip nosilke posebej!

“Otrok morda še nima izbrane poti, ampak dokler je povezan s teboj, se ne počuti izgubljenega.”~Gordon Neufeld

Ergobaby? Boba? Tula?

Ravno iščeš primerno nosilko za podvige v dvoje? Ali morda že imaš nosilko, pa ne veš, kako jo pravilno uporabiti? Spletni tečaj je v pomoč tudi vsem tistim, ki že imate nosilko, pa ne veste ali je otrok pravilno nameščen in tistim, ki se v poplavi različnih priporočil in nosilk na tržišču izgubite v ponudbi.

Nazorne grafike prikazujejo ergonomski položaj, praktični posnetki nastavljanja traku pa vas korak za korakom vodijo do uspešnega in ergonomskega položaja, da bosta lahko v varnem objemu uživala oba.

Cena programa 39,80 

- 50% s kodo POLETJE50

samo 19,90 € 

NAKUP
NAKUP KOT DARILO

ZADOVOLJNI UPORABNIKI

Pri prvem otroku sem sprejela prvo nosilko, ki mi je prišla pod roke in z nošenjem ugotavljala mnoge njene pomanjkljivosti zame in za otroka. V drugo sem se odločila, da raziščem to področje bolj podrobno in sem se znašla pred množico nasprotujočih si informacij in ponudbe iz katere spet nisem znala najti ustreznega načina za nošenje. Spletni tečaj V objemu nosilke je prava rešitev, saj te po korakih opremi z najpomembnejšim znanjem o pravilnem nošenju, ki je prijetno zate in varno za tvojega otroka. - Metka Troha, urednica Ringaraja.net in aktivna mamica

Vsaki mamici priporočam, da se udeleži tečaja, saj Tadeja in Erika jasno prikažeta uporabo nosilke in njuni nasveti in triki so v pomoč. Pred tečajem so se mi nosilke zdele zapletene, po opravljenem tečaju z otrokom varno uživava v dvoje. - Mojca, novopečena mamica

Udeležila sem se delavnic z mentorstvom Tadeje in Erike. Lahko sem preizkusila različne nosilke in pokazali sta mi pravilen položaj otroka.  Ker še nisem imela svoje nosilke, sem si jo lahko izposodila in se lažje odločila za nakup. Sedaj uporabljam ustrezno nosilko in sem samozavestna pri nošenju. Z veseljem bi ju priporočila. - Monika, mamica migajočega malčka

Ker se želim pripraviti na rojstvo najinega bodočega člana, sem v raziskovanju o nošenju naletela na spletni tečaj V objemu nosilke. Navdušena sem nad tem, da bom svojega dojenčka lahko nosila že od rojstva in da si lahko s trakom že sedaj pomagam v visoki nosečnosti. - Sara Rutar, zmagovalka Masterchef Slovenija, nosečka srečka

Tečaj je lahko tudi odlično darilo za vse nosečnice, ki želijo biti pripravljene že pred prihodom novega članaali za sveže pečene mamice.

Vsebina tečaja

NAKUP
NAKUP KOT DARILO

Cena programa 39,80 

- 50% s kodo POLETJE50

samo 19,90 € 

Kdo sva Tadeja in Erika


Se spomniš kako diši novorojenček? Tiste dišave, ki v nas zbujajo željo, da nam dojenčka več ne bi bilo potrebno odložiti?

Tako se začne najina zgodba in tudi zgodba NOSIVA SE, združenja svetovalk za nošenje. In najbrž tudi tvoja, ko prideš pokukat na našo spletno stran.

Sva mamici, raziskovalki, certificirani svetovalki za nošenje, ki nas je nošenje navdihnilo in poglobilo odnos s celotno družino. Čeprav prihajava iz različnih koncev Slovenije, se je najina pot srečala, ko sva iskali načine, kako si olajšati vsakdan z majhnim otrokom. Obe sva neprecenljivo pomoč našli v nosilkah.

Prvinska potreba po stiku z dojenčkom je v naju izoblikovala željo po nošenju, izpopolnjevanju in predajanju te vrline. Zato sva znanje nadgradili s strokovnim izobraževanjem. Zdaj ga želimo podeliti s teboj

GOSTUJOČE STROKOVNJAKINJE

Nekaj zelo pomembnih, a pogosto prezrtih vidikov nošenja otrok v tečaju predstavljajo gostujoče strokovnjakinje - Urška Simonišek, Simona Korenčan in Urška Podvršič

Urška Simonišek, dr.med.

Zdravnica, specializanta pediatrije, TEDX organizatorka, mamica in aktivistka.

Simona Korenčan, dr.med.

Simona je najprej mama, nato zdravnica in aktivistka. Poleg predanosti zdravniškemu poklicu in izobraževanju staršev, vzgojiteljev in učiteljev na področju prve pomoči in temeljnih postopkov oživljanja dojenčkov in otrok sta njena strast zdrava prehrana, kar potrjuje licenca Mednarodnega olimpijskega komiteja, ter aktivno preživljanje prostega časa s hčerkico.

NAKUP
NAKUP KOT DARILO

Cena programa 39,80 

- 50% s kodo POLETJE50

samo 19,90 € 

"Nošenje v nosilki, mi je večkrat olajšalo dneve z dojenčkom. Lahko sem šla na sprehod v gozd ali pa sem ponoči v varnem zavetju nosilke pomirila jokajočega otroka." -Tadeja Šterk, mama, certificirana svetovalka za nošenje in soavtorica e-tečaja V objemu nosilke

“Nošenje sina je poglobilo odnos cele družine, saj nam je omogočilo brezskrbno druženje in uresničevanje različnih potreb vseh družinskih članov.” -Erika Arko, mama, certificirana svetovalka za nošenje in soavtorica e-tečaja V objemu nosilke

Z nakupom spletnega programa V objemu nosilke bosta pridobila:

 • Širok vpogled v svet nošenja in predstavitev različnih tipov nosilk, prednosti in slabosti le-teh. V poglavjih spletnega tečaja se dotaknemo tudi drugih relevantnih področij, ki se tesno prepletajo z nošenjem (psihološki, čustven in fizični razvoj otroka).
 • Poleg pomembnih teoretičnih temeljev nudimo praktični prikaz nameščanja v nosilko - z demonstracijo na dojenčku v realnem času ter podroben prikaz nastavitve nosilke korak za korakom, kateri z lahkoto slediš.
 • Skrbno izbrane lekcije z bogato vsebino – vsak modul sestavlja več video posnetkov in na koncu vsakega poglavja vaju pričaka kviz za utrjevanje znanja, ki odklepa naslednjo lekcijo v vrsti.
 • Možnost, da tečaj opravite v lastnem tempu, ko vam družinske in službene obveznosti to dopuščajo - brez nevšečnosti, ki jih za seboj potegnejo tečaji v živo in bolj enostavno, kot je branje knjig in priročnikov.
 • Neomejen, doživljenjski dostop do videoposnetkov, ki jih boste lahko gledali kjerkoli in kadarkoli – na tablici, pametnem telefonu ali računalniku – na zahtevo - sami, v miru, ali ko jih boste najbolj potrebovali. 
 • E-tečaj lahko opravite preko računalnika ali preko mobilnega telefona, preko pregledne (brezplačne) aplikacije Kajabi - sledite mu lahko na primer med vozičkanjem ali ga poslušate med zlaganjem perila in uspavanjem dojenčk
V objemu nosilke - Spletni tečaj

€39,80 EUR

+ BONUS VSEBINE

 • Nošenje v različnih letnih časih
 • Nasveti za vzdrževanje nosilk
 • 30% popusta pri kratkem online posvetu - FIT CHECK na www.nosivase.com
 • popust za nakup nosilk Ergobaby
 • popust za nakup nosilke BeSafe
 • popust ob nakupu nosilke v Malih zakladih
 • popust ob nakupu kateregakoli drugega tečaja Skrbenstars.si

Cena programa 39,80 

- 50% s kodo POLETJE50

samo 19,90 € 

NAKUP
NAKUP KOT DARILO