NAJ BO TO POLETJE, KO SE PONOVNO NAJDETA! KODA: POLETJE60

SPLETNI PROGRAM ZA PARE

Serija zmenkov na domačem kavču za ljubečo povezanost.

Za vaju, ki sta starša in še vedno tudi ljubezenski par. Aktivnosti, tematski pogovori, kvizi in ideje, ki vama bodo pomagali ohranjati ljubečo DVOJINO in postaviti skupne vrednote za vašo MNOŽINO. Da bo vaša DRUŽINICA plula v smer, v katero si oba želita.

 

Cena programa 69,00 €

- 60% s kodo POLETJE60

samo 27,60 € 

NAKUP
NAKUP KOT DARILO

20 POPOLNIH ROMANTIČNIH VEČEROV V DRUŽBI PARTNERJA

Program »POMENKI« je namenjen parom, ki si želijo sami poglobiti partnersko zvezo, skupaj načrtno graditi prihodnost in delovati kot dober tim. V programu sva zbrala preverjene tehnike, vprašanja in aktivnosti, ki povezujejo in poglobijo partnerski odnos ter spodbudijo komunikacijo.

ZMENKI Z VSEBINO

Vsak Pomenek je sestavljen kot 1- do 2-urni zmenek, kjer z uporabo različnih tehnik, vprašanj in nalog s partnerjem na zanimiv način skupaj preživita samo vajin čas. Intimno, z vzpostavljenim pravim, globokim stikom. Vse, kar potrebujeta je kavč, papir in svinčnik - ter skodelico vročega čaja.
Za ostalo poskrbimo mi!

20 zmenkov, ki so razdeljeni v 3 življenjske sklope:

TO SVA MIDVA

Pomenki za romantiko, spoznavanje, ponovno odkrivanje in poglabljanje odnosa

NAŠA DRUŽINA

Pomenki  za usklajevanje glede družinskih navad in vzgoje otrok

NAJINA VIZIJA

Pomenki za usklajevanje glede prihodnosti, ciljev in aktivnosti

Program prejmeta v video obliki in vama ostane dostopen za vedno, tako da lahko vsebine, ki vama še niso zanimive, preskočila in jih opravita kasneje. Vsak par si lahko Pomenke prilagodi po svojem okusu.

Cena programa 69,00 €

- 60% s kodo POLETJE60

samo 27,60 € 

NAKUP
NAKUP KOT DARILO

PODARJAMO VAMA KOŠČEK ZMENKA ZA POKUŠINO

Poglejta si spodnja navodila in preizkusita kratko aktivnost, ki vama bo dala več občutka o tem, kakšno povezanost lahko s Pomenki dosežeta in kako bo vse skupaj potekalo.

 

Cena programa 69,00 €

- 60% s kodo POLETJE60

samo 27,60 € 

NAKUP
NAKUP KOT DARILO

MODERACIJSKE TEHNIKE ZA PARE IN MATERIALI VKLJUČENI!

Na Pomenkih vama bodo v pomoč skrbno izbrane moderacijske tehnike in privlačna vodila, kvizi, grafikoni in vprašalniki, ki si jih za vsak zmenek samo natisneta in s katerimi bosta hitro prišla do rezultata. Pomenki vsebujejo tudi 4 vodene vizualizacije in prikaz suhe tibetanske masaže.

KAJ O NAJINIH DELAVNICAH PRAVIJO UDELEŽENCI?

»In sedaj, ko imava doma na steni zapisane vse ključne vrednote in cilje, se ob vsaki odločitvi, ki jih družine vsak dan sprejmemo najmanj sto, vprašava, katera odločitev naju pelje bližje do najinih ciljev in v kaj morava vlagati svoj čas in energijo.« – Cica

“Ko mi je Jana povedala za delavnico, sem pričakoval nekaj čisto drugega in sem bil pozitivno presenečen, da sva veliko delala sama, Luka pa nama je samo pomagal ubesediti najina razmišljanja. Vse skupaj je bilo zelo nevsiljivo, sproščeno in je hitro minilo. Z rezultatom sem zelo zadovoljen – vizualizirala sva najine vrednote in skupne točke in si ustvarila jasen cilj.” – David

VSEBINA POMENKOV

Spodaj najdeta podroben opis posameznih pomenkov. Vsebine se smiselno nadgrajujejo, a so kljub vsemu neodvisne, zato lahko tiste, ki vama (še) niso pomembne, preskočita. Klikni na plus za več.

NAKUP
NAKUP KOT DARILO

Kdo sva Luka in Maja?

Maja in Luka sva DRUŽINICA. Tista prava, torej kot par in ponosna starša Piki in Maticu, poleg tega pa sva tudi tim, ki v najini druzinica.si organizirava delavnice za pare, kjer jim pomagava odkriti in oblikovati skupne vrednote in dolgoročno družinsko vizijo. 

Vse skupaj se je začelo pred petimi leti na morju, ko je Luka bral knjigo za službo o navadah uspešnih ljudi. Dala mu je misliti in želel je, da nekatere tehnike, ki jih uporablja pri delu s timi, poskusiva tudi pri nama doma. Nenazadnje sva tudi midva neke vrste tim. 

Kmalu sva se odpravila na vikend »off site«, nekam na samo brez motečih dejavnikov. Po dolgem času sva si vzela čas samo za naju. Pogovarjala sva se o stvareh, za katere sicer nisva našla časa, predvsem pa sva pogovorom dodala ciljno usmerjeno moderacijo, za katero ima Luka kar malo poklicne deformacije 😊 . V enem samem vikendu sva postavila temelje najine družine, ki naju vodijo pri vseh najinih odločitvah. Vsaj enkrat na leto temeljito premisliva, ali je to še prava pot in po potrebi kaj spremeniva. Prijatelji so naju vzpodbudili, da to znanje usmerjenih pogovorov v paru deliva naprej. In tako je nastal tudi ta spletni program.

Z nakupom spletnega programa Pomenki dobita: 

 • 20 romantičnih večerov. Program je zasnovan tako, da se po kratkem uvodnem videu z navodili lahko umakneta v udobje domačega kavča ter pustita elektronske naprave pri miru.
 • Sodobna orodja, ki si jih bosta za vsak zmenek natisnila in vama bodo v pomoč, da bo pogovor tekel v pravo smer.
 • Uveljavljene facilitacijske tehnike za usmerjene pogovore, podprte z aktivnostmi, ki temeljijo na znanstvenih raziskavah in strokovnih objavah.
 • Kreativne tehnike za oblikovanje vizije.
 • Ubesedila bosta osebne vrednote in izluščila seznam skupnih vrednot.
 • Vizija vajine družine in 5 glavnih glavnih ciljev, ki si jih bosta postavila.
 • Akcijski načrt za postavljene prioritete in konkretne aktivnosti v prvih 3 mesecih.
 • Program lahko prilagodita svojim željam - zmenke lahko skrajšata ali pa kakšne med njimi celo izpustita. Vedno se bosta lahko vrnila, ko bodo teme postale aktualne.
 • Neomejen, doživljenjski dostop do videoposnetkov, ki jih bosta lahko gledala kjerkoli in kadarkoli – na tablici, pametnem telefonu ali računalniku. In morda naslednje leto vajine zmenke spet ponovila?

+ BONUS VSEBINE

 1. Dostop do video konferenc, kjer bova odgovarjala na vaša morebitna vprašanja povezana z aktivnostmi in procesom (koristita lahko do 6 mesecev od nakupa tečaja).
 2. Dostop do rdečih in modrih moderacijskih kartic druzinica za spodbujanje komunikacije.
 3. 10 grafičnih predlog za oblikovanje plakata družinskih vrednot, da jih bosta naredila zares vajine in jih nalepila na steno.
 4. Grafična predloga za plakat Hišna pravila
 5. 15% popust na izbrano delavnico druzinica.si (velja 1 leto od nakupa tečaja).

Cena programa 69,00 €

- 60% s kodo POLETJE60

samo 27,60 € 

NAKUP
NAKUP KOT DARILO