Prijava na novičke

Ob svetovnem dnevu prve pomoči ugodnejši nakup tečaja Najsrčekbije

Sep 10, 2021

Ob svetovnem dnevu prve pomoči ugodnejši nakup tečaja Najsrčekbije

Drugo soboto v septembru vsako leto tudi v Sloveniji obeležujemo Svetovni dan Prve pomoči (World First Aid day).

Ob tej priložnosti smo pri SkrbenStars.si pripravili izjemno, a časovno omejeno akcijo. Vodilni spletni tečaj prve pomoči in oživljanja otrok Najsrčekbije lahko samo sedaj dobite kar 50% ceneje!

NajSrčekbije je spletni tečaj, ki zajema prvo pomoč in temeljne tehnike oživljanja dojenčkov in otrok, ki bi jih moral poznati VSAK.

Ste se kdaj vprašali, ali bi znali ukrepati, če se otrok duši, če se opeče, utaplja, če ima vročinske krče ali kako izvajati umetno dihanje in masažo srca?

Nihče od staršev se nikoli ne želi znajti v takšni situaciji, kjer bi moral reševati življenje svojega otroka. Težko o tem sploh razmišljamo. Vendar DEJSTVO je, da smo v situaciji, ko otrok (naš ali tuj) potrebuje oživljanje ali pomoč, najpogosteje SAMI. Da otroku rešimo življenje in preprečimo trajne poškodbe pa so najbolj pomembne prve minute in ustrezno znanje.

V veliki večini primerov starši ne vemo, kako bi pristopili k otroku, ki potrebuje pomoč, predvsem zaradi strahu in panike, kar pa je lahko odločilno, ko pride do reševanja otroka.

Zato je zelo pomembno, da smo na take situacije pripravljeni in da znanje redno obnavljamo. 

Tečaj Naj srček bije

Je spletni tečaj, ki je primeren tudi za dedke, babice, strice, tete, varuške, vzgojitelje, učitelje, trenerje in vse druge, ki vsak dan skrbijo za otroke.

Nihče od nas si ne želi »zmrzniti«, ker ne bi vedel, kaj točno storiti!

“Vsi imamo otroke, svojce in prijatelje, za katere si želimo, da bi jim v primeru, ko bi to potrebovali, ljudje priskočili na pomoč in ne pogledali stran. Zato si prizadevam, da bi izobrazili čim več ljudi o osnovah oživljanja in prve pomoči.” Simona Korenčan, dr. med., mama, zdravnica in avtorica e-tečaja.

50 % popust

Ob mednarodnem dnevu prve pomoči vam vodilni tečaj prve pomoči in temeljnih postopkov oživljanja dojenčkov in otrok Najsrčekbije ponujamo po najugodnejši akciji kot je še ni bilo, s kar 50% popusta. Popust velja od petka, 10.9., do torka, 14.9., ob mednarodnem dnevu prve pomoči.

Koda: NAJSRCEKBIJE50

*velja samo do 14.9.2021.

 Naučite se zdaj, da boste lahko pomagali, ko in če bo to potrebno. 

 NAROČI TUKAJ

 PREBERI VEČ O TEČAJU

Preveri vse naše spletne tečaje

Spletni tečaji SkrbenStarš >

Vsak teden novi e-nasveti strokovnjakov! 

Pridruži se skrbnim staršem, ki vsak teden brezplačno prejemajo aktualne nasvete strokovnjakov s področja zdravja, razvoja, odnosov in čustvovanja otrok in družine.